Selecteer een pagina

Doe je mee?

 

Inschrijven

Rook & Roll Fest is niet alleen foodtrucks, maar juist ook veel lifestyle, versmarkt, muziek en theater. Heb jij een product, een band, een foodtruck of een ander te gek idee om Rook & Roll Fest in 2019 nóg completer te maken? Je bent van harte welkom!

Inschrijven betekent niet automatisch deelnemen. Originaliteit, meerwaarde en je concept zijn belangrijke factoren. Geef daarom zo duidelijk mogelijk antwoord op de vragen, zodat we een goed beeld krijgen. Wij maken vervolgens een selectie en nemen dan contact met je op!

Wat kost dat?

Bij Rook & Roll Fest betaal je een vast bedrag vooraf. De omzet die je maakt is helemaal voor jezelf. Het vast bedrag bestaat uit een fee voor het soort deelname en extra inhuur. Hieronder een overzicht.

Food (horeca)

De vaste fee bedraagt € 350,- voor het hele weekend. Daar bovenop komen eventuele kosten als je bijvoorbeeld een kraam, brandblusser en extra stroom wilt inhuren. Deelname is in principe alleen mogelijk als je het hele festival aanwezig bent. Als je maar 1 dag wilt meedoen, kom je op een reservelijst en word je geplaatst als er ruimte over is.

Lifestyle & versmarkt

Verkoop je producten voor thuis? Dan ben je van harte welkom op Rook & Roll Fest! Dat is juist wat ons festival anders maakt. Vandaar ook dat we ‘zachte prijzen’ hanteren voor je deelname. De vaste fee bedraagt € 75,- voor het gehele festival. Je kunt ook gewoon 1 dag meedoen; dat kost € 50,-. Bovenop de vaste fee komen eventuele kosten als je bijvoorbeeld een kraam, brandblusser en extra stroom wilt inhuren. 

 

Rook & Roll Fest